dilluns, 24 d’agost del 2009

Agraïment / Agradecimiento

Quan vaig decidir obrir el blog, no fa ni un mes, no em podia imaginar que en tan sols quatre setmanes arribaria a tenir més de 1000 visites.
Persones que han decidit fer una ullada a les coses que faig i que em deixen comentaris que m'encanta rebre. És una alegria obrir el blog i descobrir que algú si ha passejat i m'ha deixat una frase amable que t'anima a continuar compartint alló amb el que tant gaudeixo.
Vull expresar el meu agraïment a totes aquestes persones i sobretot a les que en aquest mes s'han fet seguidores del meu blog.
Moltíssimes gràcies!!!
Aprofito el primer mes de vida per renovar una mica el blog, tal com el tenia no m'acabava d'agradar. Desitjo que us agradi el canvi.

Cuando decidí abrir el blog, no hace ni un mes, no me podía imaginar que en sólo cuatro semanas llegaría a tener más de 1000 visitas.
Personas que han decidido dar un vistazo a las cosas que hago y que me dejan comentarios que me encanta recibir. És una alegría abrir el blog y descubrir que alguien se ha paseado por él y me ha dejado una frase amable que te anima a continuar compartiendo aquello con lo que tanto disfruto.
Quiero expresar mi agradecimiento a todas estas personas y sobretodo a las que en este mes se han hecho seguidoras de mi blog.
¡¡¡Muchísimas gracias!!!
Aprovecho este primer mes de vida para renovar un poco el blog, tal como estaba no me acababa de gustar. Espero que os guste el cambio.
 

14 comentaris:

Bruna ha dit...

Un nou look molt guapo!!!.
Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!!.
Petonets

Noelia ha dit...

Hola Victòria!
veig que arribo a punt per les 1000 visites, moltes felicitats!!
O sigui que ja ets addicta!! doncs llavors benvinguda al club!!

Que vagi molt bé la setmana!!!
M'agraden molt els teus treballs :)

PILAR BUJALDÓN ha dit...

Felicidades, hay mucha adicción al pach en todo el mundo, y aquí progresamos adecuadamente,como dicen en el cole, cada vez somos más, besos.

PILAR BUJALDÓN ha dit...

Por cierto el new look del blog chulísimo!!!

Anna ha dit...

Felicitats per les 1000 visites , ja veuras que les properes mil arrivaran tan depresa com les primeres.
M'agrada la nova decoració del teu blog, jo també soc de les que fan canvis tot sovint ,m'agraden aquets canvis en el blog.

Petons , Anna

MªDolores ha dit...

Hola Victoria!,me gusta mucho el nuevo look del blog, y la funda para tijeras esta muy chula te caben tres!!,yo hice una a boleoaver que salia,y el guarda agujas es una monada,felicidades!!
y ánimo con el blog que veras que enseguida tienes las 2000 visitas,un beso.

Glòria Garcia ha dit...

Moltes felicitats tens un blog molt maco.

Glòria

Pepeta ha dit...

Moltes felicitats!! Jo també vaig començar fa poc en aquest món dels blogs. I la veritat, no he tingut tan d'eixit com tu. Bé, espere que tot et continue igual o millor. Bessets.

Carolina ha dit...

Felicidades por esas 1000 visitas!!!, y me gusta tu nuevo look.... un besote.

Pili ha dit...

enhorabona per les 1.000 visites. Al teu perfil dius que estàs enganxada al patch i ja veuràs com el blog t'enganxarà tant o més.
Petons.

Florin ha dit...

Moltes felicitats per les primeres 1.000 visites !!!!!!!!!!

Carme Torras ha dit...

Hola Victoria, avui es el primer cop que entro en el teu blog, es molt xulo eh!! jo també faig el dear Jane, tambe vaig fer el sal de les casetes i estic pensant si m´apunto al sal de flower garden, no se que fer tinc tantes coses començades!! m´has demanat el patro de la convers peró no m´has donat el teu correu, si me´l pases t´envio el paro. fins aviat.
carme

MARIAN ha dit...

Jo, que suerte, ya 1000 visitas en un mes. Yo no llego ni de lejos!!!
Pero claro, las cosas que tú publicas son monísimas y además el blog está chulísimo. Te lo has "currao"
Felicidades!

Inés - Trapitos de colores ha dit...

¡¡ Me gusta todo lo que haces ¡¡. Besos desde Sevilla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails