dijous, 24 de setembre de 2009

Interessant / Interesante

Aprofitant que avui és festa a Barcelona m'he dedicat a revisar i endreçar tots els enllaços que tinc a les meves adreces d'interés relacionats amb el patch. A mesura que navegues vas descobrint pàgines i blogs interessants que vas guardant i al final ja no saps ni que tens. 

Aprovechando que hoy és fiesta en Barcelona me he dedicado a revisar y ordenar todos los enlaces que tengo en mis direcciones de interés relacionados con el patch. A medida que navegas vas descubriendo páginas y blogs interesantes que vas guardando y al final ya no sabes ni lo que tienes.


A la columna de la dreta del blog he afegit un apartat amb enllaços a pàgines amb patrons gratuits de tota mena que he anat trobant i que aniré ampliant.


En la columna de la derecha del blog he añadido un apartado con enlaces a páginas con patrones gratuitos de todo tipo que he ido encontrando y que iré ampliando.


I entre les adreces de blogs que tenia guardats he redescobert el blog mairuru. Avui l'he pogut mirar amb deteniment i he quedat al·lucinada. La Mai és japonesa, el seu blog és en anglès i vèn les seves creacions a Etsy. Té coses super originals i té tutorials d'algunes de les seves creacions amb tantes fotos que no cal ni llegir les explicacions. Visiteu-la, val la pena (que consti que no cobro comissió, ni tan sols la conec).


Y entre las direcciones de blogs que tenía guardados he redescubierto el blog mairuru. Hoy lo he podido mirar con detenimiento y he quedado alucinada. La Mai és japonesa, su blog está en inglés y vende sus creaciones en Etsy. Tiene cosas super originales y tiene tutoriales de algunas de sus creaciones con tantas fotos que hacen casi innecesario leer las explicaciones. Visitarla, vale la pena (que conste que no cobro comisión, ni siquiera la conozco).Vaig a veure si coso una mica que avui encara no he tocat l'agulla i no serà perquè no tinc coses per acabar.

Voy a ver si coso un poco que hoy todavía no he tocado la aguja y no será porque no tengo cosas por acabar.

4 comentaris:

Fina ha dit...

Gracias por la informacion!! voy a visitarlo ahora mismo!! besos

Anna ha dit...

De vez en cuando es conveniente poner orden en el blog , gracias por la direccion , entrare a visitarlo.
Felices fiestas !!!!!

Un abrazo , Anna

Montse ha dit...

Nenaaa m'encanta el blog que ens recomanes te uns tutorias fantàstics.Gracies.

Angela - patch ha dit...

Gràcies per la pàgina. És una passada. I quina enveja de curset!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails