dissabte, 5 de setembre de 2009

De compres / De compras

Avui estic molt contenta. Aquest matí  he anat a fer una volta pels Encant Vells, feia molts anys que no hi anava. Pels que no hi heu estat mai, és un mercat al aire lliure que funciona des del segle XIV, on pots trobar de tot, mobles, roba, antiguitats, llibres, discos, articles per la llar, de ferreteria... ja sigui nou o vell i a uns preus immillorables. 

Hoy estoy muy contenta. Esta mañana he ido a dar una vuelta por los Encantes Viejos, hacía muchos años que no iba. Para los que no habéis estado nunca, és un mercado al aire libre que funciona desde el siglo XIV, donde puedes encontrar de todo, ropa, antigüedades, libros, discos, artículos para el hogar, de ferretería... ya sea nuevo o viejo y a unos precios inmejorables. 

Quan no havia caminat ni 10 metres, què he trobat allà al mig? Una parada de  robes de patchwork! No m'ho podia creure, potser fa molt que hi és però com fa anys que no hi anava... Però el millor ha estat quan he preguntat els preus... entre 5 i 9 € el metre! A les botigues en que acomstumo a comprar no en trobo per menys de 10-12 €. I les robes són exactament les mateixes. No és que tinguin un assortiment espectacular però tenen moltes de les robes que he comprat fins ara. Des d'aquest moment els Encants es converteixen en la meva primera botiga de robes de patch, tot sigui per l'econòmia, la meva, és clar.
Així què quan m'he recuperat una mica de la sorpresa he passat a l'acció i he comprat les robes que em faltaven per fer el SAL proposat per la Isi. 

Cuando no había caminado ni 10 metros, ¿qué he encontrado allí en medio? ¡Un puesto de telas de patchwork! No me lo podía creer, quizás hace mucho que está pero como hace años que no iba... Pero lo mejor ha sido cuando he preguntado el precio... ¡entre 5 y 9 € el metro! En las tiendas donde acostumbro a comprar no las encuentro por menos de 10-12€. Y las telas són las mismas. No tienen un surtido espectacular, pero tienen muchas de las ropas que he comprado hasta ahora. A partir de ahora los Encantes se convierten en mi primera tienda de telas de patch, todo sea por la economía, la mía, claro.
Cuando me he recuperado un poco de la sorpresa he pasado a la acción y he comprado las telas que me faltaban para el SAL propuesto por Isi.
 
Com podeu veure no només he comprat roba. També he trobat alguns del fils que hem feian falta. Són fils de brodar a màquina del nº 50. Només he trobat aquests colors, els he comprat a la parada d'una senyora molt gran i si els tinguessiu a les mans podrieu veure que deuen tenir uns quants anys, però estan en perfectes condicions i el preu també fantàstic: 1€ la bobina. Llàstima que no tingués més colors. 
Como podéis ver no sólo he comprado telas. También he encontrado algunos de los hilos que me hacían falta. Són hilos de bordar a máquina del nº 50. Sólo he encontrado estos colores, los he comprado en el puesto de una señora muy mayor y si los pudiéseis coger veríais que deben tener unos cuantos años, pero están en perfectas condiciones y el precio también fantástico: 1€ la bobina. Lástima que no tuviese más colores.
 
També he trobat aquests dos penjadors de ferro que podeu veure a les fotos. Tot i que no són per penjar quilts de patchwork he pensat que em servirien i més tenint en compte el que m'han costat, el petit 4€ i el gran 7€. 

También he encontrado estos dos colgadores de hierro que podéis ver en las fotos. Aunque no són para colgar quilts de patchwork he pensado que me servirían, sobretodo teniendo en cuenta lo que me han costado, el pequeño 4€ y el grande 7€. 

Bé, crec que és el post més llarg que he escrit fins ara, però és que estic molt contenta amb les meves compres i volia compartir-ho amb vosaltres.
 
Bueno, creo que este és el post más largo que he escrito hasta ahora, pero és que estoy muy contenta con mis compras y quería compartirlo con vosotros.

12 comentaris:

maria jose bernal ha dit...

Quina sort!! aixo si que es una bona oferta, encara que tambe pots comprar teles als EEUU que amb el canvi del dolar tenenun bon preu. Bessets

Carolina ha dit...

Que suerte!!!!, que pena no estar mas cerca para poder ir.... las telas son muy bonitas además de baratísimas!!!!
Un beso, Carolina.

Fina ha dit...

Vaya chollo has encontrado!!! que pena que este yo tan lejos pero me alegro por ti!! besos

Eni ha dit...

Victoria hace años que no voy ha los encantes los conozco desde que hera pequeña vivia en la calle ,
Cerdeña
bona compra y macas les teles,
petons

MARIAN Y SU PATCH ha dit...

Pues mira que bien!! Nos hemos leido el pensamiento!!
Justo esta tarde le he comentado a mi marido que tengo ganas de ir porque también hace años que no lo piso.
Ahora tengo, además, un motivo, ja ja ja.
Bss
Marian

Anna ha dit...

Que suerte Victoria , nunca pense que en los mercadillos se llegase a encontrar telas de patchwork , y vaya diferencia de precio, bien seguro a partir de ahora te acercaras por alli mas frecuentemente.

Besos , Anna

Núria Madurell ha dit...

Hola Victòria!!!
No coneixia el teu blog...i trobo que està molt bé!! Has trobat unes robes ideals als encants, la paradeta ja fa un parell d'anys que hi és, però ara tenen més robes que mai.....
Molts petons!!

El rincón de Paloma. ha dit...

Ja coneixia la paradeta i val la pena anar -hi. Petonets

Júlia ha dit...

Jo també he anat a aquesta parada i val molt la pena.
Petonets
Júlia

Pili ha dit...

Gràcies per compartir les compres amb nosaltres, es bó saber-ho per si un dia m'hi perdo. Les robes fan molt bona pinta i els fils i els penjadors també.
Petons.

Septiembre ha dit...

Que bien, bonitas telas y bien de precio, en estos casos hay que proveerse bien.
Saluditos.
Mavi.

Knit Family ha dit...

Jo també passo regularment pels encants i m'encanta!!!! molt bones compres!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails