diumenge, 29 de novembre del 2009

Creativa 2009

Han estat dos dies esgotadors però a la vegada fantàstics. He pogut saludar a unes quantes bloggeres: la Mª Àngels, la Júlia, la Mª Eugènia, l'Anna, la Pili, la Vero, la Montse, l'altra Montse, la Teresa Sako, l'Anahí, la Tere i alguna més que segur que hem deixo, ja hem perdonareu. 
Dissabte abans d'anar a Creativa vaig anar a veure a l'Ana Salom al seu mercat de Nadal solidari, va ser un plaer poder conéixer-la en persona. A més vaig coincidir amb la Tieta Rosa que també hi va anar.


Han sido dos días agotadores pero a la vez fantásticos. He podido saludar a unas cuantas bloggeras: Mª Àngels, Júlia, Mª Eugènia, Anna, Pili, Vero, Montse, otra Montse, Teresa Sako, Anahí, Tere y alguna más que seguro me dejo, ya me perdonaréis. 
El sábado antes de ir a Creativa fuí a ver a Ana Salom a su mercado de Navidad solidario, fué un placer poder conocerla en persona. Además coincidí con la Tieta Rosa que también iba a verla.

Aquí us deixo algunes imatges de la fira.
Aquí os dejo algunas imágenes de la feria.

La Mª Àngels i la Júlia

L'Eva Gustems

La meva filla Clàudia que em va acompanyar dissabte.
Mi hija Clàudia que me acompañó el sábado.


La meva creació al taller d'amigurumis. Tenia curiositat per saber com es fan.
Mi creación en el taller de amigurumis. Tenía curiosidad por saber como se hacen.

Una mostra de les obres exposades.
Una muestra de las obras expuestas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 comentaris:

eugenia ha dit...

El dissabte segur que .... genial !!!

MARIAN ha dit...

Quina enveja!!! Jo aquest any m'he quedat amb totes les ganes però era impossible. Bé, l'any vinent ja veurem. Ja veig que t'ho has passat d'alló més!! Felicitats!
Ptonts!!
Marian

Ana Salom ha dit...

Jo també vaig estar contenta que vinguesiu a veure'm!
Per cert, et vull preguntar si tens referencia de les nines de la capçalera del teu blog. Una de les meves filles te aquest aspecte amb aquest cabell, i li vull ensenyar...

Per cert, la teva filla em recorda la meva gran: calladeta, tota mona, es una esponja, tot ho aprén i vol fer-ho tot.

Pili ha dit...

Un plaer tornar a coincidir amb tú. La Claudia guapíssima i molt aficionada fent els tallers. Tens una artista com a succesora.
Petons.

Iherba ha dit...

Por lo que veo te lo has pasado genial y has conocido a un montón de blogueras. Me alegro. Besos

Núr ha dit...

Jo hi vaig anar diumenge hi m'ho vaig passar d'allò més bé! El problema és que no em vaig endur la càmera... :( Unes fotos fantàstiques! El primer premi de patxwork em va semblar una obra preciosa.
ninaBunika

Anna S. ha dit...

Gràcies per ser-hi, i gràcies per fer-me de "cangur" en un moment donat!! ;o)

Carolina ha dit...

Que bien poder conocer a algunas blogueras!!!! y también a Anna Salom.... ahora que va a ser nuestra jefa en esto del Bom.... me encantaría conocerla. Y la feria todo un éxito, no? se ven muchísimos stands..... que pena que dure tan poco, verdad? ahora a esperar otro añito....

Un beso, Carolina.

PILAR BUJALDÓN ha dit...

Hola Victoria, al final no coincidimos en Creativa, tal vez en Sitges, pero estoy de acuerdo con todas que fué genial conocernos las que pudimos y ponernos cara,esto de internet tiene mágia!!! un abrazo.

Noelia ha dit...

Hola Victoria, me alegro de que lo pasaras tan bien y pudieras ver a otras blogueras. Yo hice una visita muy rápida y no me encontré con nadie :(.
Gracias por poner las fotos de la exposición, así las he podido ver más detalladamente.
Un beso y feliz fin de semana!!

Montse ha dit...

Quin reportatge més complert de la fira.Jo soc un desastre mai penso a fer fotos.Que guapa la teva filla. Que bé que en varem coneixer, a veure si un altre dia podem xerrar una mica més.

teresa sako ha dit...

Conocí a tantas blogueras en tan poco tiempo y como no hice fotos, no recuerdo bien las caras de todas. Pero me alegro un montón y espero que se repita....¿tal vez en Sitges?
Miles de besos, Teresa Sako.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails