dissabte, 3 de juliol del 2010

Sofia

Avui hem tingut dinar d'aniversari. La Clàudia fa 13 anys i la Sofia, també de la família, demà en fa 5, així que hem anat tots plegats a dinar per celebrar-ho. 

Hoy hemos tenido comida de cumpleaños. Clàudia cumple 13 años y Sofía, también de la família, mañana cumple 5 años, así que hemos ido todos a comer para celebrarlo.

Li he regalat a la Sofia el quilt que us ensenyava aquí i aquí i què, després d'una setmana de barallar-me amb ell, he aconseguit encoixinar a màquina mínimament, encara que no estic del tot satisfeta. Vaig estar a punt de tirar la tovallola i em vaig posar dels nervis, així que hauré de practicar perque el proper em surti millor.

Le he regalado a Sofía el quilt que os enseñaba aquí y aquí y que, después de una semana de pelearme con él, he conseguido acolchar a máquina mínimamente, aunque no estoy satisfecha del todo. Estuve a punto de tirar la toalla y me puse de los nervios, así que tendré que practicar para que el próximo me salga mejor.

22 comentaris:

Lilian Pilar ha dit...

La tela de la reversa me ha gustado muchisimo.....y la practica hace al maestro ...así que a practicar....besitos y arriba el animo.....que seguro que ha Sofia le encantará....ya que esta realizada con todo tu amor.....

Fils i robes ha dit...

Diuen ...que qui vol ...presumir...ha de patirrrrr!!! Es clar vui dir ...presumir de coltxa. T'ha quedat super alegre!!

hiedra ha dit...

Qué telas más bonitas!!! te ha quedado muy bien, muy vistoso, como a mí me gustan.

Besos,

Laura.

Pili ha dit...

Felicitats per la Clàudia i la Sofia, i també per a tú. Jo la veig genial, amb calma i practicant molt s'anirà millorant.
Petons-

Educación Extra de 0 a 6 años ha dit...

Però si està genial!! Mica en mica la veuras millor, a mes si esta masa carregada en l'encoixinat . . . no queda bé. Una pregunta, la roba del darrere també està feta a troços?? Es que ho sembla, em sembla genial!!
A mi m'agrada molt. T'entenc quan dius que et vas posar dels nervis, perque ho he viscut, però crec que els petits errors els veiem nosaltres, la resta de gent no.
Felicitats per a la Claudia i la Sofia.
Una Abraçada
Raquel

Arantxa ha dit...

Felicidades a las nenas!!! El quilt tiene unas telas preciosas, sobre todo esa trasera verde. Me encanta!! El acolchado, como todo, es cuestión de práctica. Un beso.

MARINA ALONSO ha dit...

Muchas FELICIDADES alas cumpleañeras,que tengan un bonito dia y muchossssssss regalitossssss
Las telas son preciosas y muy alegres
Un saludo desde Francia
MARINA ALONSO

Gladys ha dit...

Hola, Victòria! Felicidades a esas cumpleañeras y a toda la familia por salir a celebrar! La colcha es preciosa! Y cómo te entiendo, si con mi primer colchita de bebé estuve dos días acalambrada de los nervios! Pero debemos seguir intentando y probando, sólo así aprenderemos! Un abrazo! MIL BESOTES!!!

Ana Miranda ha dit...

Felicidades para Claudia y Sofía. A la que le habrá encantado el quilt, y seguro que lo encontro perfecto. Un abrazo

Unknown ha dit...

Felicitats a les nenes, (bé, la nena i la no tant nena). El quilt es una PASADA, m'encanta. Quina currada!!. La roba del darrera es total. Bé, tot es total. T'has de sentir molt satisfeta del treball ben fet.
Petonets.

Fina ha dit...

Que colcha mas bonita!!!! las telas preciosas!! que suerte tienen Sofia!!!

Un besote

Sandra ha dit...

Ets molt exigent amb tu mateixa!!!
T'ha quedat genial!!!
Les robes són super alegres i segur que saben valorar el teu esforç!
Un petó ben fort i a continuar cosint!
Per cert el Sal de punt de creu que has començat "de las Locas de la Mesa camilla " és molt maco! Jo fa molt molt temps que no en faig i penso que és una bona opció per aquest dies de tanta calor...
Un petonet ben fort i a veure quan preparem una altre qdada!!!
Setembre seria una bona opció oi????
ji ji ji
Petonets

Carme Torras ha dit...

Hola Victoria! aquest quilt m´agrada molt!un grup de les meves alumnes el va fer com a manta de amistat per sortejar amb retalles de totes plegades i va quedar estupendo, es un disseny molt bonic
segur que la Sofia esta molt contenta! enhorabona i no et desesperis encoixinar a maquina costa però amb constancia s´aconsegueix!!
un petó

Magda ha dit...

Per l'encoixinat no pateixis, segur que la nena no se n'adona i a tu t'ha servit per experimentar.
Les teles del davant són molt boniques i las del darrere també.
Es un bon regal! segur que la mare si que l'hi dona valor.
Una abraçada.

Pili López ha dit...

Felicidades a las cumpleañeras!!
Yo encuentro que te ha quedado preciosa, me encantan los colores tan vistosos, seguro que Sofía está encantada con tu regalo.
Besos

Núr ha dit...

Victòria, les teles que has escollit són veritablement precioses!! Que divertides!! :D Ningú no neix ensenyat, així que les primeres vegades ja se sap... Ara només cal practicar, practicar i practicar! Però mai no llencis la tovallola!

Anna S. ha dit...

A mí m'agrada molt! És molt alegre!

Carolina ha dit...

Chica, pues yo lo veo perfecto.... los defectos solo los ves tú, jajaja, y es que somos muy perfeccionistas.... pero el conjunto te quedó divino!!! las telas son preciosas.

Un besote.

Mavi. ha dit...

El quilt te ha quedado precioso, me gusta mucho el colorido. La máquina es práctica y práctica, te lo dice alguien que no se lleva con la máquina más que lo justo.
Besos.

Bruna ha dit...

T'ha quedat preciosa!!!!!!!!. Un gran treball, felicitats!!!!!!.
Petonets

la tieta Rosa ha dit...

es molt maco, m'agrada molt les robes que has fet servir ;-)

ART TO PATCH ha dit...

Segur que la sofia deu d'estar encantada! un treball preciós!
petons
Laura

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails